Smaki-Maki
Швидше і зручніше
в додатку
Завантажити
Доставимо до 29 хв
або отримай рол/піцу в подарунок
-158 грн
Кілограм
970г
Кілограм
Філадельфія Мікс, Теплий сирний, Сирний з лососем, Рол з печеним лососем (не належить до категорії теплих)

Най-най-най…піца у світі. Три найкрутіших

Світ так швидко рухається, усе змінюється, трансформується у щось нове. Горизонти розширюються, і усе менше речей нас дивує. Тож і кулінарна справа не стоїть на місці. Інновації торкнулись навіть старої доброї піци. Хоча, кому-кому, а піці покращення не потрібні. Вона ж ідеальна!

Та щоб приманити нових клієнтів, поварі по всьому світу додають у піцу все цікавіші інгредієнти, експериментують із розмірами і формами. Ми розповімо вам про 3 «най» піци у світі.

Найбільша піца в світі

найбільша піцца в світі

Знате, яку площу займала ця піцуня? 1 262,65 кв.м. ЇЇ приготували, звісно ж, італійці. Dovilio Nardi, Andrea Mannocchi, Marco Nardi, Matteo Nardi та Matteo Giannotte. 13 грудня 2012 року вони потрапили за це у Книгу Рекордів Гіннеса, та досі втримують свій рекорд.

Найбльшій піці дали ім’я – “Ottavia”, що означай «восьмий син». Її так нарекли на честь першого римського імператора Октавіана Августуса, котрий запам’ятався змінами, що призвели до значного розквіту імперії. Піца, названа на його честь, була 100% безглютеновою, що в 2012 році ще не було мейнстрімом.

Найдорожча піца

найдорожча піца в світі

Найбільше за свою піцу ви заплатите у Нью-Йорку в місцині під назвою «INDUSTRY KITCHEN». Саме тут продано найдорожчу у світі піцу – за 2 700 американських доларів. Непогано, так?

«Що ж в ній такого особливого? Вона що, золота?» спитаєте ви. Так, саме золота. А точніше – покрита 24-каратним їстівним золотом. В піцу додають чорнила кальмара, британський сир Stilton, французький чорний трюфель та фуа-гру, а також – два види ікри.

Найсирніша піца

найсирніша піца

Так-так, найсирніша… Адже всі люблять, коли сир тане і тягнеться із шматочка. І більшість любить смакувати піцою «4 сири». Хлопці із німецького онлайн ресторану італійської кухні pizza.de люблять різноманіття. Різноманіття і сир. Тож вони встановили світовий рекорд, котрий дослівно звучить як «Найбільше різноманіття сирів на піці». А саме їх було 111. Сто одинадцять різних сортів сиру на одній 30-см піці. Більшість із нас навіть не зможе назвати стільки сортів, а ці піцайолло вмостили їх усі на одненьку піцуню. І щойно рекорд було зафіксовано – роздали її гостям.

Кажуть, що кожен маленький шматочок смакував по-іншому, і це було прекрасно.

В середньому, кожного виду сиру було по 2,6 грами.

Читайте також
17
April
Найближчі родичі піци

Піца у Львові – страва, яку обирають на перекус, сніданок, вечерю та навіть обід. Але чи знали ви, що не лише класичні трикутнички існують у світі? А у цій статі ми розповімо, які види страв схожі на піцу та де їх скуштувати. Піца з усіх регіонів світу Говорячи про аналоги піци, які можуть бути схожими […]

17
April
Які бувають види піци?

Піца у Львові – страва номер один, коли мова заходить про необхідність поласувати чимось смачненьким та незвичним. А у цій статі ми поговоримо про те, які види італійських трикутничків існують й чим вони відрізняються одне від одного. Основні види піци Піца – це справжній феномен, який привертає увагу споживачів зі всього світу своєю простотою, особливостями […]

21
January
З чим приготувати смачні суші до столу

Коли хочеться смачненького – варто звернути увагу на суші у асортименті https://smaki-maki.com/, які допомагають харчуватись правильно й корисно. А якщо хочеться самостійних експериментів – можна спробувати приготувати кілька варіантів вдома, використовуючи унікальні начинки. Що знадобиться для смачних ролів Перш за все варто зрозуміти, з чого саме можна приготувати суші. Насамперед серед основних компонентів, без яких […]

Ми використовуємо файли cookie, щоб ваше користування сайтом було зручнішим. Натисніть "OK", щоб продовжити переглядати сайт Smaki-Maki .